Door: Femke
Waardering:
Een heerlijk huis om in tot rust te komen. We waren er met zijn zevenen en komen graag nog eens met een stel meer terug. Alles was mooi schoon. Als ook de koekenpannen nog even vernieuwd worden, ontbreekt er aan de keuken ook niets meer! Graag tot ziens! [reactie verhuurder: Bedankt voor de mooi review en de pannen hebben we direct vervangen! ;)
Door: JOHANNA F. ALTHUIS-SCHOUTEN
Waardering:
Wat een heerlijk huis hebben jullie. We hebben genoten van de ruimte, het comfort en de compleetheid van jullie huis. We waren met 3 gezinnen en het huis was daar perfect voor ingericht. Het was een feest daar te zijn!
Door: 3 jonge gezinnen
Waardering:
3 januari 2022 Beste Francis en Peter, Wat een heerlijk, mooi, fijn en compleet huis!! We waren hier met 3 gezinnen en daar is dit huis heel geschikt voor. Lekker gewandeld, gefietst en zelfs getennist! Bedankt! Veel groetjes, Juul, Reinout, Tuur, Dieneke, Stef, Otis, Rosie, Tobias, Saar, Soof
Door: Wichert en Nina
Waardering:
December 2021 Beste Peter en Francis, Wat een Mega, heerlijk huis op een geweldige plek! De groep was wat kleiner dan gepland, we zaten hier opeens alleen met de familie T. .. Maar het was er niet minder om. Heerlijk weekend gehad, gefietst, gewandeld, oesters geraapt, errug lekker, en verse groente gehaald bij de pluktuin. Tuin naast boerderij De Branding, een aanrader! Het was lekker ontspannen en genieten van Schier! Bedankt!
Door: fam v Dijken
Waardering:
december 2021 Een prachtig weekend gehad. Zoonlief was jarig en de hele familie kwam. Toen ook nog even Sinterklaas vieren. Een heerlijk huis voor 10 personen. Groot zodat je niet direct op elkaar zit. De woonkamer straalt zo´n rust uit. Ja wat moet ik nog meer zeggen. Op z´n Gronings, t was goud! We komen zeker terug.
Door: fam Pesulima-v Caspel
Waardering:
1 okt 2021 Alles staat weer ingepakt en wel. Een midweek voor ons als familie, 10 personen, waarin gezellig samenzijn en uitwaaien op dit prachtige eiland voorop stond. En wij hebben er volop van genoten. Huize Schiergeluk heeft ons als onderdal veel geluk en gezelligheid gebracht. Een prachthuis, en zeker voor herhaling vatbaar. Bedankt mooi eiland, vol van jeugd-herinneringen, die ik wederom gedeeld heb met familie en aanhang.
Door: fam Bakker/Overduin
Waardering:
Augustus 2021 Met 7 volwassenen en 2 pubers in 1 huis.... T was super gezellig! Iedereen kon doen en laten wat hij/zij wilde en ´s avonds lekker met elkaar wat drinken. We hebben genoten van het huis, de sauna, de ruimte en van Schier. Topweek gehad!
Door: drie generaties
Waardering:
juli-aug 2021 Hannover, Winterthur, Artesheim, daar kwamen de drie families vandaag om op Schier en in Schiergeluk een goede tijd te hebben. Het is helemaal gelukt! In Schiergeluk en op Schier. Voor de grootouders was het al de 5e keer op Schier, voor de kinderen 3 of 4 keer. Voor de kleinkinderen de 1e keer. wat is er mooier de Zwitserse Alpen of het strand... De groeten van, Benno en Elisabeth, Johannes, Nora, Lean, Betty, Jurg, Noel, Lani
Door: fam A.
Waardering:
juli 2021 We hadden met ons gezin een heftige aanleiding om hier naar toe te komen. En SchierGeluk heeft ons het comfort, de rust en de ruimte geboden om dit voorval in alle ontspanning achter ons te kunnen laten. Dank hiervoor! We kunnen er met z´n allen weer tegenaan. Tot een volgende keer!
Door: Fam. Hullegie
Waardering:
Prachtige dagen gehad in deze villa SchierGeluk. Het is zeker een geluk als je hier mag verblijven, een heerlijk huis dat van alle gemaaken is voorzien! We hebben erg genoten en hopen hier zeker weer eens terug te komen. Hartelijke groet, van ons allen! juni 2021
Door: Germaine, families met kinderen
Waardering:
Wat een prachtig huis! De naam SchierGeluk past precies. Heerlijk ruim, comfortabel, alles is er, verzorgd en mooi! En dan ook nog een wijntje en chocolade bij binnenkomst. We hebben genoten. Voor ons allemaal was het de eerste keer op Schiermonnikoog en niemand heeft ons ooit verteld dat het een subtropisch eiland is waar de zon alleen maar schijnt en de temperatuur makkelijk naar de 28 graden gaat. Kortom fietsen, wandelen, strand, zee, de Berkenplas en veel terras! We komen graag terug. juni 2021, Germaine
Door: familie
Waardering:
Wij komen al 45 jaar naar Schier. Tot nu toe is dit het meest luxe en ideale vakantiehuis dat we hadden. Super! We hebben genoten, de hele familie. Juni 2021
Door: familie Bakker
Waardering:
Wat een fijn huis om in te verblijven! Hartelijk dank voor de aangename welkom. We komen graag nog eens terug. Zowel klein als groot...we hebben genoten!
Door: Fam Huisman
Waardering:
Pinksteren 2021 We hadden nog nooit zo'n comfortabel huis voor ons familieweekend! Doordat het weer niet meeviel konden we des te meer van het mooie huis genieten. Met 10 personen voelde het niet eens vol. ook het Sonos systeem, de fraaie tv en natuurlijk de zeer goed geoutilleerde keuken werden zeer op prijs gesteld. En natuurlijk de attenties bij aankomst, kortom: Super! Namens de hele familie.
Door: Miriam en Richard
Waardering:
Hallo Francis en Peter, Jullie gastenboek staat vol van de complimenten. Terecht, ook wij vonden het een fantastisch huis, hoog op een duin met veel ruimte binnen en rust en ruimte buiten, rondom. Tel daar bij op de inrichting die menigeen graag zelf thuis zou willen hebben en ook nog een goede bedden, en je hebt een top combinatie. Wij vonden vooral de woonkamer een fijne plek om te zijn. Dank, ook voor de wijn en chocolade, vast tot een volgende keer, Miriam en Richard
Door: familie
Waardering:
We hebben een topweek gehad! Wat een heerlijk huis, met name de woonkamer zijn we groot fan van ;) Alles is af en aanwezig, heel fijn. Dank voor een heerlijke midweek. P.S. het enige wat wij misten is een wc beneden. Tot ziens! mei 2021 (eigenaar: ER IS NU EEN DERDE TOILET)
Door: fam Bronsema
Waardering:
Wat een fijn en compleet huis! Heerlijk weekend gehad met wisselend weer. Zeker een adres om te onthouden. Bedankt voor de lekkere dingen die op tafel klaarstonden. Groeten van ons, familie Bronsema mei 2021
Door: familie de Kok
Waardering:
We hebben genoten van jullie heerlijke en vooral luxe huis. Samen met onze kinderen en kleinkinderen. Het was top! De week vloog voorbij...Jammer dat het weer niet altijd zo geweldig was, toch hebben we enorm genoten. Dank voor de leuke attenties, echt een verrassing. Hartelijke groet, de hele familie
Door: zes vrienden
Waardering:
Ook wij kunnen echt zeggen dat dit huis ons veel geboden heeft. veel luxe, een goede tv, bedden, keuken, badkamers.. Wij hebben een avond een 5 gangen diner gekookt door jullie uitgebreide keuken. Schiermonnikoog is een klein maar heel hecht en gezellig eiland. Wij voelden ons meteen thuis, mede door dit huis! Alle zes zouden wij hier terugkomen! Liefs en erg bedankt voor de chocolade en de wijn! april 2021
Door: fam Weeda
Waardering:
we hebben genoten in dit prachtig ingerichte huis, zeer smaakvol. er ontbreekt niets. ook een kauwechtpaar heeft jullie huis uitgekozen en heeft het nest onder de dakpannen, aan de takjes is te zien aan welke kant..We hopen nog een keer terug te komen! Heel hartelijk bedankt, Fam Weeda Zo attent , de lekker wijn en chocolade, nogmaals dank. april 2021
Door: Marc, Patricia, David en Feike
Waardering:
Voor de tweede keer een paar dagen in dit fijne vakantiehuis. Op de heenweg met de boot door ijsschotsen in de Waddenzee, daarna brak de lente aan op Schier! We hebben heerlijke dagen gehad en opnieuw genoten van huis, zee en duin. Tot de volgende keer! Hartelijke groet! Februari 2021
Door: Matthijs, Yvonne, Charlotte, Thijmen
Waardering:
Een fantastische week gehad met z´n vieren! Heel fijn om er in deze week van lockdown en thuisonderwijs even uit te zijn! We hebben genoten van het strand, fietsen, het weer en bovenal van jullie geweldige huis! We komen nog een keer terug voor een weekend of week pure vakantie. Tot dan! Hartelijke groeten, Matthijs, Yvonne, Charlotte en Thijmen 29/1/2021
Door: familie de Leeuw Sluis
Waardering:
Ook wij hebben genoten van het huis en het eiland! In huis genoten we van de heerlijk ruime en gezellige woonkamer, van de sauna en de goed uitgeruste keuken. Op het eiland van de prachtige natuur, we zijn van de uiterste westpunt tot een flink eind oostwaarts geweest. Tip, als je het Bouwe Hoekstra pad wilt lopen doe dan laarzen aan . En inderdaad, Brakzand bereidt heerlijke maaltijden en bezorgd stipt op tijd aan huis, echte toppers! Dank tot slot voor de lekkere wijn en chocolade, dat voelt erg welkom! Familie de Leeuw Sluis 28/12 tot 4/1 2021
Door: Fam. Weerstra & Kruyt
Waardering:
We hebben heerlijke dagen gehad. Misschien wel door Corona geniet je extra van ergens anders te zijn en je vrij te voelen op zo'n prachtig eiland. We hebben gefietst, gezwommen(!), ge-golf-surft(!), gewandeld, getennist, en veel spelletjes gedaan, voetballen etc. Het huis was heerlijk, boven erg gezellig met leuke kerstverlichting. De kinderen vonden de grote baken heerlijk! Tips voor eten afhalen: Brakzand, heerlijk kerstdiner, zo bezorgd aan tafel. Dank voor de fijne tijd en wie weet tot ziens!
Door: Familie Noordover
Waardering:
Wat een heerlijk ruim huis is dit en heel schoon! We hebben genoten met onze kinderen, partners, kleinzoon en kleindochter. Ieder had zijn eigen douche / badkamer. Een kleine suggestie: dopjes/viltjes onder de stoelen. Door de open trap is het soms wat gehorig. En we misten een toilet op de onderste verdieping. Maar dit huis is zeker een aanrader! Wat zag alles er stijlvol en gezellig uit met daarbij ook kerstverlichting! Schitterend! Daarbij de wijn en chocolade. Het was hartverwarmend. [REACTIE SCHIERGELUK: Bedankt voor jullie tips. Fijn dat het zo goed is bevallen. Een derde toilet staat eind 2021 in de planning]
Door: Harry, Dorine &kids
Waardering:
Wat een fantastisch huis om (toch ook corona proof) de verjaardag te vieren van onze oudste dochter. Regen en wind maakten niet veel uit, en de horeca heeft ook fantastische mogelijkheden geboden in deze lastige tijd. Nogmaals, een heerlijk huis, met stijl ingericht, we komen zeker weer! NB last but not least, dank voor jullie geweldige schoonmaakster, ze verdient een pluim!
Door: Klaas, Jos, Annemieke, Joeri, Josephine en Lara
Waardering:
Heerlijk huis, alles klopt. Genieten van het huis en Schier. Misschien nog een kleine suggestie? Voor de koffie-fanaten zou een nespresso-apparaat heel plezierig zijn. Met een hartelijke groet! [REACTIE SCHIERGELUK: bedankt voor de tip! Naast de 'old-school' filterkoffie staat er nu ook een 'moderne' nespresso!]
Door: Jan, Ada en kinderen
Waardering:
Beste Peter en Francis, Grootse plannen gingen niet door, ons 40-jarig huwelijk kon niet gevierd worden. Maar wat wel doorging is onze fantastische week, in jullie mooie huis. Wat een mooi eiland en wat een mooi verblijf! Heel fijn dat we jullie in Nyons hebben ontmoet. Een gezellig kopje koffie was de aanzet naar deze geweldige week, samen met onze dochter, schoonzoon en kleinzoon. Met een lieve groet!
Door: Fam. Hoogkamp - de Vries
Waardering:
Wat een fijn huis! Na 20 jaar Vita Maris viel hier goed aan te wennen. :) Helder en ruim. Voor wat betreft onze tip: lekker zo houden! Tot ziens!
Door: Familie van Beek
Waardering:
We hebben een heerlijk weekend gehad in jullie mooie vakantiehuis! Over de indeling is goed nagedacht en we vinden vooral de woonkamer heel gezellig ingericht.
Door: Familie Hagen & Kroeze
Waardering:
Heerlijke midweek gehad hier op Schiermonnikoog! Een heerlijk huis van alle gemakken voorzien. Groet'n oet Twente Good goan!!
Door: Familie Reitsma
Waardering:
Mooi weekeinde met veel SchierGeluk. Prima huis met volop ruimte en voorzieningen. Dorp is lekker dichtbij en ook het strand is niet ver lopen. Dit huis is een echte aanrader voor een familie-weekend. P.S. Ook genoten van de sauna. Heel lekker als het buiten regent.
Door: Familie IJsseling
Waardering:
Hallo Francis & Peter, Voor bijna onze hele groep was het de eerste keer Schiermonnikoog en wat hebben we genoten!! Wat een heerlijk huis is dit. Echt fantastisch! Aan alles is gedacht! Alles bij elkaar voor ons zeker een reden om nog een keer deze kant op te komen! PS: Misschien een bolderkar voor boodschappen een praktische aanvulling. [REACTIE SCHIERGELUK: Bedankt voor jullie tip. De bolderkar is inmiddels aangeschaft]
Door: Familie Arntz
Waardering:
We hebben genoten van jullie huis. Heerlijke week gehad. Voor ons, onze eerste kennismaking met Schier. Het overtrof onze verwachtingen en hopen nog een keer terug te komen.
Door: ruitinga mike
Waardering:
Wij hebben een fijne vakantie gehad in jullie mooie villa. Alles was aanwezig, heerlijke bedden, sauna, douches. We hadden geen mooi weer maar het huis maakte alles weer goed! Tot de volgende keer.
Door: Anne
Waardering:
We hebben hier een week met twee gezinnen (inclusief 4 puberzonen tussen 12 en 16) doorgebracht. Door de handige indeling en verschillende zitruimtes binnen en buiten loop je elkaar niet in de weg. Iedereen kan zijn eigen gang gaan, en als groep is het ook gezellig eten en samen zijn in de ruime woonkamer. Het huis is van alle gemakken voorzien, de twee vaatwassers waren bijvoorbeeld heel handig en de sauna erg lekker. Ijssalon om de hoek. Een aanrader.
Door: Genoten
Waardering:
Wat een mooi huis! We hebben genoten van ons verblijf in het prachtige SchierGeluk. Met 7 volwassenen en 3 kinderen was het er prima toeven. Het is ruim, smaakvol en compleet, kortom geweldig. Er moest in de week dat wij er waren door sommigen ook nog wel gewerkt worden maar door de prima wifi ging dat heel relaxed. Tot slot hadden we ook nog eens een stralend zonnige week te pakken dus wij hebben Schiermonnikoog iedere dag zien glanzen. Graag keren wij nog eens terug.
Door: De Manta Crew.
Waardering:
Wij waren er met onze vrienden en een ieder was zeer tevreden en vonden het huis ook perfect. Alles dichtbij en we hebben er ook heerlijk gefietst. Huisje was heel centraal. De woonkamer was voor 9 personen qua grootte ideaal.
Door: Peter en familie
Waardering:
Heerlijk weekend gehad in jullie prachtige huis. Van alle gemakken voorzien en luxe ingericht. Vlak bij het strand en de overige winkeltjes en restaurants. Een aanrader dit huis! Bedankt en tot weerziens.
Door: Elianne
Waardering:
Heerlijke midweek gehad in de meivakantie. De woonkamer is fantastisch, huis tot in de puntjes verzorgd. Peter erg goed bereikbaar. Kortom, een aanrader!
Door: Familie de Kok
Waardering:
Geweldig huis, qua indeling, inrichting en ligging! Eigenlijk niets meer te wensen! We komen vast nog een keer terug!
Door: Ina
Waardering:
Schier geluk ! Wij hebben ons gelukkig geprijsd in jullie prachtige huis ! Van alle gemakken voorzien , gezellig ingericht en een geweldige ligging! Dicht bij het strand en het dorp en om de hoek een fietsen verhuur die ook aan te bevelen is! Rond het huis kun je heerlijk van de zon genieten en een afdak voor de fietsen en bolderkar is ook perfect! Wij komen zeker weten nog een keer terug !!
Door: Fam Veenstra
Waardering:
Echt een prachtig ruim huis jullie SchierGeluk. Mooi en comfortabel ingericht. De ligging is perfect aan de rand van het dorp. We hadden weer een heerlijke tijd en komen graag terug!
Door: Patricia en Marc
Waardering:
Dag Peter en Francis, We hebben voor de tweede keer een midweek in Schiergeluk doorgebracht. Het was weer heerlijk. Onze oudste moest online colleges volgen, maar door de ruimte in het huis en de prima wifi was dat geen probleem. Genoten van de ligging, het comfort, de fijne bedden en de sauna. Groet en tot de volgende keer!
Door: Reinier en Margriet
Waardering:
Beste Peter, wat een heerlijk huis! Van alle gemakken voorzien, we waren verrast door wat er allemaal aanwezig was. Vooral in de keuken! Heerlijk ruime woonkamer met mooie slaap- en badkamers en de sauna is een extra bonus. Zelfs in de winter een prima huis om in te verblijven, maar het nodigt uit om terig te komen met mooi weer om lekker buiten te zitten. Bedankt!
Door: Anonym
Waardering:
Auch wenn das Wetter schlecht sein sollte, mit dieser Unterkunft wird der Urlaub trotzdem schön. Wir hatten mit 6 Erwachsenen und 5 Kinder reichlich Platz. Große Tische, Sitzplätze für jede Witterung, drinnen wie draußen. Sehr geschmackvoll eingerichtet - toll ausgestattete Küche.
Door: Evelien
Waardering:
Wij hebben een kleine week hier doorgebracht, bewust voor een ruim en luxe huis gekozen omdat vanwege corona de horeca dicht was. Zelf met 2 kleine baby's goed te doen. Enorme leefruimte was heerlijk! Klein puntje dat vanwege de grote open ruimtes het ietwat gehorig was, wat met een baby niet altijd handig is. Alles was aanwezig wat we nodig hadden. Goede locatie. Echte aanrader, wij hopen nog een keer terug te komen :D
Door: Fam Möller
Waardering:
Wat een fantastische week hebben wij gehad in de fantastische villa. Corona is daar een kleine spelbreker geweest, maar de bezorging van de maaltijden was TOP. Peter bedankt voor de adviezen, vrouw Jacoba was TOP. Heerlijk gewandeld en gefietst met onze dochter, schoonzoon en fantastische kleinzoon. Na de activiteiten konden we heerlijk relaxen in de prima ingerichte woonkamer. Verder alleen maar hulde voor dit verblijf. Hartelijke groet van iedereen.
Door: Heerlijke midweek
Waardering:
Heerlijke midweek met ons achten in dit fijne van alle comfort voorziene huis. We volden ons gelijk 'thuis'. Mooie locatie, zo op het strand en zo in 't dorp.Echt eilandenweer, zon, wolken en af en toe een spatje regen. 'Maar de zon is er altijd en de wolken drijven weg!'hoorde ik iemand zeggen bij de Marlijn en zo is het.Veel herinneringen herleefden we want we waren vaak op Schier toen de kinderen klein waren. Sinds vorig jaar weer een weerzien met de kleindochters van 2 jaar nu. Genieten dus van dit prachtige eiland en dit fijne huis. Bedankt en tot weerziens! Ook namens mijn 3 zonen, 2 schoondochters en 2 lieve kleindochters. Groeten ut Grunn
Door: Fam. Oosterhuis
Waardering:
Beste Peter en Francis, Met kinderen en kleinkinderen hebben wij genoten op het mooie eilmand in jullie prachtig huis dicht bij het dorp. Bedankt voor de wijn en de heerlijke chocolade. Aan alles is gedacht. Heel compleet. Hartelijke groeten uit Appingedam
Door: The Morris Family
Waardering:
This house was a fantastic experience. We had a great time! Thanks!
Door: Jacqueline
Waardering:
Dit was een origineel en fantastisch verjaardagscadeau! Een lang weekend met ons gezinnetje in een prachtig huis. En ook nog prachtig weer. Super!
Door: Margreet en Geert
Waardering:
Beste Peter en Francis, van Schiergeluk. Het is een mooie passende naam, want gelukkig waren we hier zeker op Schier in Schiergeluk.We vierden ons 40 jarig huwelijk met kinderen en kleinkinderen. Het was heerlijk toeven in dit gezellige ruime huis zowel voor de 8 groten als de 3 kleintjes (0-2 jaar) Een beetje pech met het weer hadden we wel. Vrijdagavond een prachtige zonsondergang en veel 'zandvogels" (fazanten) gezien. Zaterdag begon met wat regen, na een luie ochtend er op uit. 's Avonds eten bij de overbuurman. Toen één van de kinderen moest slapen konden ze het toetje nog brengen! Zondag prachtig weer voor een photoshoot op het strand.Daarna kr 2 egen de wandelaars nog wat regen te verduren. Maar heerlijk met zulk weer is de sauna. Een echt wintersport gevoel... De avonden in de gezellige woonkamer leveren mooie herinneringen op. En de 1 jarige Toon leerde er los lopen. Een bijzonder moment! De 2 jarige Bas kon geen genoeg krijgen van de 'berg' waarop het huis stond. Wij hebben genoten! Bedankt!
Door: Fam. de Lange
Waardering:
Wat een heerlijk huis! We hebben ervan genoten, volop!! Wat heerlijk aan alle kanten van het huis terras. Het was een geslaagd familie weekend. We hopen zeker eens terug te komen.
Door: Familie Hanekamp
Waardering:
Hallo Peter & Francis, We hebben met kinderen en kleinkinderen een prachtig weekend gehad in jullie huis, om ons 45 jarig huwelijk te vieren. Het is een prachtig huis, het ziet er top uit en zeker aan te bevelen bij onze familie, kennissen en vrienden. We hadden ook het geluk dat het weer prachtig was. Bedankt voor de mooie kaart, wijn en chocolade. Met vriendelijke groet! P.s. het eiland is natuurlijk ook prachtig!
Door: Familie Geuke
Waardering:
Mooi huis! De douches waren heel fijn en de bedden sliepen erg goed! We hebben een heel goed weekend gehad. Bedankt!
Door: Hallo Schiergeluk
Waardering:
We hebben een heerlijk Paasweekend gehad. Een heerlijk en fijn huis om met volwassenen en 3 kinderen samen te zijn. Alles is goed verzorgd aanwezig. Bv zeeppompjes bij de kraan. Fijn in de zon gezeten en gegeten op alle 3 de terrassen. Fijn centraal ligt dit huisje, zi\o in 't dorp, zo alle kanten van he eiland op. Kortom we hebben het goed gehad. Hartelijke groet, Anneke, Simone, Yoeri, Aranka, Sebastiaan, Jurgen, Debra, Danny, Joris en Thijs.
Door: Hans en Wil Vos
Waardering:
Met veel plezier een familieweekje gehad. Gewandeld, gefietst, gebabbeld. Een verrassend compleet huis.
Door: Julie
Waardering:
Dag Schiergeluk dit huis is fantasties ik zal hier best vaker willen slapen Liefs Julie 8 jaar Rotterdam
Door: Monnikenlopers
Waardering:
We hebben ontzettend genoten van de gastvrijheid van Francis en Peter. Een prachtig huis en een goede catering. Natuurlijk stond het hardlopen voorop. Met een groep is het hier best toeven hier en natuurlijk hadden we fantastisch weer. De Monnikenlopers.
Door: Elly
Waardering:
Beste Peter & Francis, Wat een prachtig huis hebben we mogen huren. Zo mooi ingericht, gezellig en warm. We hebben met 8 dames mogen genieten van deze mooie plek en het prachtige eiland. Sommige van ons voor de eerste keer en anderen al tientallen jaren. We hebben weer mooie herinneringen gemaakt. Liefs van Elly, Marielle, Kim, Adriana, Ellen, Sabine, Jeanette,Anniek.
Door: Daniël
Waardering:
Beste Peter & Francis, Dank jullie wel voor de heerlijke 'chocolade ;) ' ontvangst! SchierGeluk is is echt een heel comfortabel en mooi ingericht huis. We hebben genoten! Ook bedankt voor de fijne communicatie en hoe jullie goed bereikbaar zijn. Top! Hratelijke groeten, Daniël, Anniek, Julia, Therese, Myrthe, Sjoukje, Mathijs, Gerard en Ellen.
Door: Katie
Waardering:
Beste Peter & Francis, Bedankt voor alles! We hebben (en ik kan denk ik ook wel namens de anderen spreken) een heel leuk weekend gehad op Schier. Ik vind dit echt een leuk huisje met goddelijke bedden en een fijn bad :) Liefs Katie, Ron & Sarah, Kimberley, Jamie. Superleuk huis!!!
Door: Wat een fantastisch huis!
Waardering:
Een heerlijke uitvalbasis voor het strand en dorp. We hebben een erg fijne week gehad in dit luxe schierpaleisje. Zeer tevreden over de compleetheid van het huis. Aan alles is gedacht. Graag tot ziens! Chiel, Silvia, Felix, Sophie, HS en Wilma, Leute en Mees
Door: Familie Postma/Veenstra
Waardering:
We hebben een leuk weekend gehad in jullie mooie huis. Mede dankzij het mooie weer hebben wij november-wandelmaand goed kunnen toepassen.
Door: Inge
Waardering:
Lieve Francis en Peter, Grote complimenten aan jullie samen. Wat hebben jullie hier een pracht plek van gemaakt. Jullie 'SchierGeluk' was dit weekend ons Schier Geluk. Alles was goed. Het huis is comfortabel en warm ingericht. Van alles ruim aanwezi. Prachtig uizicht in de woonkamer. Kortom; het heeft os aan niets ontbroken en we hebben het heerlijk gehad. SchierGeluk in optima forma! Liefs van Hans, Inge, Nadine, Jorg, Marnix, Minette, Jelmer, Emma en Ilse
Door: Marc, Patricia, Gijs, Davis en Feike
Waardering:
Beste Peter & Francis, Zoals onze jongste vanochtend zei: dit is het mooiste vakantiehuis dat we ooit hebben gehad! En we hebben er veel gehad, ook hier op Schier. Wat hebben jullie er een prachtig en comfortabel huis van gemaakt. Heerlijke douches, bedden, banken enz. We hopen dat we snel weer een weekje terugkeren.
Door: Südsee an der Nordsee
Waardering:
Wunderschöne Tage mit, Sonne, Wind und Weer in einem wunderschönen Haus! Wir haben SchierGeluk genossen. Alles gute, Sabine und Thomas mit Marlene, Konrad, Marcus und Holger
Door: Richard & Monique
Waardering:
Een heerlijk huis op een prachtig eiland. Echt genieten hier in jullie "Schiergeluk". Wat een ruimte in en om jullie huis. Prachtige en gezellige inrichting, heerlijke boxspring bedden en super badkamers! Kortom, we hebben genoten en komen graag nog eens.
Door: David, Vera, Marit, Judith en Harry
Waardering:
Wat een prachtig huis op een heerlijk eiland! Wij hebben een fantastisch weekend genoten van het strand, het zand, de zon, en de zee om 's avonds in luxe bij te komen. SchierGeluk :) Hartelijk bedankt! en tot snel!
Door: Carol, Noury & Quinn
Waardering:
Beste Peter & Francis, Wat hebben wij genoten van jullie prachtige huis. Van het heerlijke zitje in de zon, met het prachtige uitzicht, tot de fijne bedden met de comfortabele (en luxe!) badkamer! We zijn vereerd de eerste logés te mogen zijn en hopen spoedig weer een bezoek te komen brengen. Veel dank en met een zonnige groet!

Indien u ook uw ervaring wilt delen met onze bezoekers, kunt u deze hieronder invullen:

Cijfer:
Naam:
Bericht: