SchierGeluk

- Royaal 10-persoons huis - Zeer luxe ingericht - Meerdere badkamers - Sauna - Wellness - Ideaal gelegen - Veel privacy -

Het huis SchierGeluk aan Zandpad 2, is uniek gelegen op een duin aan de rand van het dorp. Dit moderne en sfeervolle huis is in 2018 geheel gemoderniseerd en is geschikt voor max.10 personen (plus een baby). Het ruime huis heeft 3 verdiepingen en is geheel nieuw van binnen, op alle verdiepingen tegelvloeren met vloerverwarming, 3 nieuwe badkamers, nieuwe keuken en extra een kichenette in de woonkamer. De gehele inrichting van SchierGeluk is nieuw, modern en comfortabel.

Zomers perfect, 's winters ideaal

Wilt u met uw (klein)kinderen, vrienden of familie genieten van een vakantieweek of weekend op het prachtige Schiermonnikoog, dan zal SchierGeluk uw verwachtingen overtreffen. Het huis ligt vrij met veel privacy, met een grote omheinde tuin rondom en heeft een fantastisch uitzicht. Winkels en restaurants zijn op loopafstand, een fietsenverhuur is om de hoek. Zowel in de zomer als in de winter is het goed toeven in vakantievilla SchierGeluk!

In de omgeving van

Restaurant100 mSupermarkt500 mBushalte50 m
Zwembad500 mZee1 km

De faciliteiten van

Zoover score van